Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Мегън Фокс откровена за комплексите си

отпечатай новината

28.09.2020 11:49 | Видян 787 пъти

Мегън Фокс откровена за комплексите си

Холивудската красавица Мегън Фокс се страхува от подигравки. Днес това може да звучи невероятно, но в училище тя е била обект на подигравки, което впоследствие я прави ранима.

"Страдам от комплекс за малоценност", признава самата актриса, но допълва, че в същото време е и борбена.

Мегън започва да ходи на уроци по актьорско майсторство и танци на петгодишна възраст, а на десет годишна възраст се премества във Флорида, където завършва католическо училище. А родителите й никога не са й позволявали да води гаджета у дома. Преди да добие популярност пък тя си изкарвала хляба в кафене, където работила преоблечена като банан.

Най-забележителните й роли са във филмите „Трансформърс“, „Приятели с деца“ и „Костенурките нинджа“. На снимачната площадка на Hope&Faith тя среща съпруга си Брайън Грийн, звездата от американския сериал "Бевърли Хилс 90210". Само преди няколко месеца обаче двамата заявиха, че се развеждат.

А още преди да стъпи на българска територия за снимките на хоръра Till Death Фокс вече имаше сериозна връзка с Machine Gun Kelly. Той не пропусна да я посети и в София, където изкусителната брюнетка остана до началото на този месец.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !