Бекъмова шие сватбената рокля на...

Виктория Бекъм вече е в трескава подготовка за роклята на...

Татяна Лолова с премиера на песен

Актрисата Татяна Лолова е част от проекта Пеещи артисти...

Вергов и Бахаров рецитират поезия онлайн

отпечатай новината

28.09.2020 13:00 | Видян 353 пъти

Вергов и Бахаров рецитират поезия онлайн

Да рецитират любими български стихотворения, посветени на любовта – с тази задача се заемат актьорите Юлиан Вергов и Захари Бахаров в първото издание на „Поетите“, което ще бъде излъчвано онлайн по целия свят.

„Ако не сте успели да си купите билет за Sofia Live Club, ако София ви е малко далеч, ако не сте в България или просто искате да гледате „Поетите“ от дивана си - това е начинът“, анонсира екранният Иво Андонов от „Под прикритие“.

Събитието ще се състои още утре, а в него ще вземат участие още Бойко Кръстанов, Владо Пенев, Иван Бърнев, Малин Кръстев, Теодора Духовникова, маестро Антони Дончев и Свилен Ноев.

„Когато започвахме искахме просто да се срещнем веднъж и на живо с вас да ви кажем колко харесваме българската поезия и да ви я представим така, като я чувстваме - лично и без патос... И никога не сме си и представяли, че вие ще откликнете така силно и емоционално и че билетите за тези срещи ще свършват толкова бързо. Благодарим ви от сърце!“, обясни и единствената дама сред актьорите в „Поетите“.

Стриймингът на събитието се осъществява с подкрепата на НФК.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !