Бекъмова шие сватбената рокля на...

Виктория Бекъм вече е в трескава подготовка за роклята на...

Татяна Лолова с премиера на песен

Актрисата Татяна Лолова е част от проекта Пеещи артисти...

И Тръмп, и Байдън с хубав вот, опасност от убийство на поста в този астропериод

отпечатай новината

28.09.2020 15:57 | Видян 395 пъти

И Тръмп, и Байдън с хубав вот, опасност от убийство на поста в този астропериод

Преди изборите за кмет на София миналата година и Йорданка Фандъкова, и Мая Манолова имаха много добри звездни карти, но един аспект при втората кандидатка показваше, че „някой е възможно да я подведе”. В навечерието на американските избори на 3 ноември, гласуването за които започна по пощата, се обърнахме към Мира Кунева за прогноза и се оказа, че ситуацията е подобна: и двамата претенденти имат много добри лични хороскопи в момента.

„Това ще бъде точно моментът на преминаването на Меркурий от ретрограден към активен. В такив моменти онова, което може да се обърка, се обърква. А онова, което е зле, става още по-зле. Пример за това са последните избори в подобен момент през 2000 г. и измъкването на победата от Буш над Гор и всички особени обстоятелства тогава с намесата на брата на спечелилия – губерантор на решаващия щат Флорида и т.н.

Хороскопът на Тръмп в момента е по-добър, отколкото е имал при победата на миналите избори и в началото на първия си мандат. Но и на Байдън е много добър.

Има нещо особено и то е, че президенти, избирани при Голям съвпад, какъвто имаме на 21 декември – между датата на вота и датата на встъпването в длъжност, имат неприятна съдба – стават жертва на инциденти, на смърт и дори на убийство. Примери са Линкълн, Кенеди, Гарфийлд, Рузвелт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !