Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кавгите на родните Вип братя

отпечатай новината

05.10.2020 15:43 | Видян 4530 пъти

Кавгите на родните Вип братя

Българският сериал „Братя”, който се излъчва в момента всяка вечер по Нова телевизия, повдигна темата за враждуващите роднини. Братята и сестрите не винаги са най-близките хора в едно семейство. Често, особено когато единият от тях е преуспял, богат и известен, другият е тотален аудсайдер и живее в сянката на своя родственик.

Напук на поговорката, че кръвта вода не става, някои от родните знаменитости враждуват с години помежду си и нищо не е в състояние да ги помири. В основата на враждата им обикновено е провалена кариера, спорове за наследствени имоти и пари, както и тежки пороци като хазарт и наркотици.

Орлин Горанов зачеркна Иван от автобиографията си

Естрадната звезда Орлин Горанов бере срам заради своя брат Иван. Изпълнителят на „Светът е за двама”, който отскоро се изявява като водещ на тв шоуто по БНТ „Последният печели”  дори го зачеркна от биографичната си книга „Да започнем всичко отначало”. Двамата дошли на бял свят в Берковица, но от невръстни деца живеят в София. Баща им - покойният вече доц. д-р Александър Горанов, бил именит учен, който изследвал радиационното въздействие върху някои видове растения.

Иван Горанов обаче бил единственият човек във фамилията, който хвърлял петно върху уважаваните си роднини. Според хора, сърбали попарата му, Иван бил пристрастен към хазарта и профуквал всичко припечелено на комар, по бинго зали и казина. Преди години той потъна вдън гори тилилейски, за да не бъде открит от хората, които ужилил с незавършен строеж в столичния ж.к. „Младост”.

Измамените дори го дали на прокурор, защото казусът по никакъв начин не можел да бъде разрешен по мирен начин. В момента Иван имал собствен бизнес и не се чувал изобщо с по-малкия Орлин. Братя Горанови не водели спорове нито за наследство, нито за пари, както се случва в повечето фамилии. Те обаче не се чували дори на празник. „Не поддържам контакти с този човек. Не желая да имам нищо общо с него”, коментирал е лаконично Орлин Горанов.

Цанко е обиден на Христо Стоичков заради пари

Най-смразената двойка братя в публичното пространство са Христо и Цанко Стоичкови. Драмите между тях толкова ескалираха, че по-малкият брат на Камата изригна: „Аз нямам вече брат!” Цанко бе огорчен, че Христо помага финансово на хиляди хора, а на него дал само 100 000 лв. Парите му трябвали, за да стартира собствен бизнес в Харманли. Партньорът на Цанко обаче го изиграл и му дължал двойно повече, които братът на Стоичков се съмнявал, че ще получи. Отношенията между Цанко и Христо се обтегнаха още повече, когато през ноември 2018 г.

Камата не честити рождения ден на майка им Пенка. Тя посрещнала гостите за най-личния си празник в къщата си в Ясно поле. „Брат ми отново не се обади да майка си. Сигурно и на погребението й няма да дойде. Юда, забрави, че има брат!”, коментира възмутен Цанко.

Според техни близки, той много страдал, че е бил обещаваща надежда  в родния футбол, но не е успял да направи спортна кариера като тази на световноизвестния си брат. Публична тайна в Пловдив са проблемите с наркотиците, които Цанко имал в миналото. Това е и причината да бъде отсвирен от Христо Стоичков.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !