Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Памела Андерсън с нов вегански проект

отпечатай новината

07.10.2020 12:38 | Видян 1071 пъти

Памела Андерсън с нов вегански проект

Памела Андерсън започва работа по най-новия си проект. Като известна веганка, тя ще си партнира с компанията „Very Good Butcher“, която е специализирана в производството на масла на растителна основа. Основната ѝ цел е да накара повече хора да се хранят по-здравословно като нея и да изключат напълно месото от менюто си.

Актрисата обяви, че предлага 10% отстъпка от продуктите, като 25% от приходите ще отидат за нейната фондация. По думите ѝ, по този начин тя ще допринесе не само за по-доброто здраве на хората, животните, но и за планетата като цяло.

„Яденето на веган храна е чудесно за притока на кръв в тялото“, казва 53-годишната актриса пред HollywoodLife  и изтъква, че приема много плодове и зеленчуци. Последните приготвя на скара или на пара, за да се запазят ценните им хранителни вещества.  

„Обичам да правя много различни салати и да измислям вкусни дресинги“, посочва още тя.

Оризов чипс, препечени кедрови ядки, домати и малко чесън, поставени върху канапе от спанак, овкусено с лимон, сол и черен пипер, е едно от любимите ѝ ястия.

Андерсън изненадва последователите си, споделяйки, че умее да прави и вегански кекс. По думите ѝ, тя е подобрила кулинарните си умения и вече готви много повече вкъщи вследствие на пандемията. Дори скоро може да напише книга с рецепти.

„Наскоро ме попитаха дали мога да направя свое кулинарно шоу. Не знам, може би това предстои скоро“, смее се тя.

През май звездата от „Baywatch“ пусна на пазара лимитирана серия дамски чанти. Те не са от естествена кожа, а от ябълки, благодарение на колаборацията ѝ с френската веганска марка Ashoka Paris.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !