Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Автографи забавиха с час концерт на Вълдобрев

отпечатай новината

07.10.2020 15:27 | Видян 841 пъти

Автографи забавиха с час концерт на Вълдобрев

С близо час закъсня концертът на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ в Стара Загора на изпълнителя, който беше и кулминацията в честванията по повод празника на града 5 октомври.

Причината беше образувалата се огромна опашка от фенове, които държаха да получат автограф от автора на „Книга за песните“. Докато разписваше томчето Вълдборев си припомни случки от миналото и най-вече от времето като ученик в тукашната гимназия с преподаване на чужди езици „Ромен Ролан“.

„Когато през май излезе моята книга, аз много исках първото представяне за България да се случи именно в родния ми град. Повече от половината от книгата е пропита от духа на Стара Загора, от духа на родното място. Стана така обаче, че започнах представянето на книгата из страната и сега точно на празника на града – 5 октомври, се случва венеца на представянето на книгата ми в любимата Стара Загора“, обясни Вълдобрев, след което целуна ръка на някогашната си учителка Иванка Сотирова. Тя кара трети мандат като заместник-кмет в Града на липите.

От своя страна тя заяви: „Ние учителите се чудехме какво ще бъде бъдещето на Стефко- дали ще бъде актьор или музикант, но той успя да съчетае безкрайните си таланти и започна дори и да пише. Сега пише текстове на много известни песни“. Сред дошлите за концерта беше и учителката по пиано на Вълдобрев- Савина Кулова, която го определи като "невероятно дете с много разностранни интереси. Все още много съжалявам, че той не завърши музикалното училище“, каза тя.

Снимка: Христо Христов

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !