Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ашли Греъм гордо показва и тялото си след раждането

отпечатай новината

09.10.2020 13:02 | Видян 1623 пъти

Ашли Греъм гордо показва и тялото си след раждането

Ашли Греъм публикува на страницата си в Instagram поредна снимка с детето си. Моделът plus size не спира да напомня за себе си и да дава кураж на всички жени, които не се считат за достатъчно красиви заради тялото си. Този път в кадъра тя е вдигнала на ръце мъника си и му подарява целувка, а оскъдното ѝ облекло показва, че звездата съвсем не бърза да сваля килограми.

Звездата не спира да показва недостатъците на тялото си като по този начин печели фенове в цял свят и се сдобива с все по-голямо влияние в обществото.

Греъм стана майка в началото на годината. През цялата си бременност тя не спря да следи как се променя тялото ѝ, вдъхвайки вяра на всички жени, които не могат да свикнат с промяната. Така моделът не скри стриите си, нито покачването на килограми.

Съвсем скоро Ашли се завърна и на модния подиум и дефилира по време на Седмицата на модата в Милано. Това бе първото ѝ отделяне от сина й и именно тогава тя сподели и за безсънните нощи, както и за голямата помощ и подкрепа, която получава от съпруга си.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !