Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Съдят Пит за изнудване

отпечатай новината

09.10.2020 15:25 | Видян 1690 пъти

Съдят Пит за изнудване

Жена от Тексас съди Брад Пит за сумата от 100 000 долара, твърдейки, че актьорът я е изнудвал.

По нейни думи, холивудският ас е ухажвал и дори е споменал възможен брак, преди да я измами.

Адвокатите на Пит смятат, че жалбоподателката е била жертва на онлайн измама.

Кели Кристина, главен изпълнителен директор на фармацевтична компания в Плано, твърди в съдебни документи, че е платила на актьора да направи пет участия на събития в полза на благотворителна кампания от фондацията Make It Right Foundatio, създадена през 2007 г. за  изграждане нови домове за жертвите на урагана „Катрина“.

Тя също така посочва в съдебните документи, разгласени от вестник The Post, че между бившия на Анджелина Джоли и нея се е развила тясна връзка до такава степен, че те били обсъждали планове за брак. Според нея актьорът е бил отменял в последния момент всяко събитие, в което трябвало да участва с обещание за “следващия път”, като всеки път използвал разходите от 40 000 долара за презентацията.

Адвокатският екип на Брад отхвърля твърденията на Кристина. Според тях тя е била просто жестоко измамена от кибер мошеник, представящ се за звездата от “Седем години в Тибет”. Юристите депозираха жалба в съда в Тексас на 8 октомври, твърдейки, че той никога не е имал никакви отношения с Кристина. В жалбата се иска и прекратяване на делото.

„Това е тъжният случай на някой, който е станал жертва на онлайн измама. Някой, който няма нищо общо с известната личност и се представя за него. Надявам се, че други ще се поучат от тази злощастна ситуация.”, коментира запознат с делото.

 „Ние пледираме от март 2020 г. и аз чувам гласа си в медиите. Този ​​съдебен процес е важен за страната, така че ще продължа да се боря с Брад Пит и фондация Make It Right. Имам 113 страници документи в подкрепа на обвиненията и твърденията. На негово място не бих очаквала този процес да приключи лесно“, заяви пред Post самата Кристина.

Снимка: БГНЕС





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !