Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Cinelibri с атрактивна онлайн селекция

отпечатай новината

09.10.2020 17:16 | Видян 871 пъти

Cinelibri с атрактивна онлайн селекция

Единственият по рода си кино-литературен фестивал Синелибри 2020 ще се проведе между 18 октомври и 8 ноември в София и още седем града в страната под мотото „Възпитание на чувствата“. Очаква ни вълнуваща поредица от национални и световни премиери, съпътстващи срещи и събития. За първи път, в рамките на тазгодишното издание, достъп до значителна част от филмовите заглавия ще имат зрители от цялата страна.

Това ще е възможно благодарение на паралелните излъчвания чрез платформата Neterra TV+. Всички 25 избрани заглавия, включени в атрактивния подбор за онлайн гледане от всяка точка на България, ще са налични за същия период – от 18 октомври до 8 ноември. Всеки филм може да бъде нает за гледане индивидуално или като част от пакет.

Ето и какви ценови предложения ще можете да откриете в платформата:  1 филм – 7 лв.; 3 филма – 15 лв.; 5 филма – 22 лв.; 10 филма – 35 лв.; всички филми – 47 лв. Повече информация за промоционалните пакети ще намерите тук .

Ако имате въпроси или желаете да следите актуална информация, можете да се присъедините към събитието във фейсбук.  Сред най-интригуващите адаптации по книги, които ще могат да се гледат в Neterra TV+, са заглавия като „Кръстницата“, „Изключението“, „Лято 85“, „Пилат“, „Връзки“, „По време на войната“, „Крадецът на дните“, „Една русалка в Париж“, както и документалния „Гетсби в Кънектикът“, представящ един нов и по-различен поглед към романа на Ф. Скот Фицджералд и неговия герой.

Екранизацията „Кръстницата“ с великолепната Изабел Юпер е по романа на Ханелоре Кеър, който влиза в списъка на Ню Йорк Таймс за 100-те най-забележителни книги на 2019 г. Лентата е едновременно забавна и остро критична, като преплита в себе си световете на наркотрафиканти, дилъри, полицаи и политици.  Необикновеният датски трилър „Изключението“ разглежда по любопитен начин причините, които могат да накарат порядъчни хора да извършат на пръв поглед немислими неща.

„Лято 85“ пък представлява интригуващия кинематографски поглед на Франсоа Озон към темата за порастването. Интерес за киноманите ще предизвика и адаптацията на Матео Гароне „Пинокио“, в която неповторимият Роберто Бенини заема ролята на Джепето.  

Човешките взаимоотношения във всичките им нюанси попадат под лупата на няколко от филмите в онлайн селекцията. „Пилат“ по романа на Магда Сабо разказва историята на майка и дъщеря, в „Крадецът на дните“ главните герои са баща и детето му, а „Връзки“ разкрива сложните и скрити слоеве на един брак, който е пред разрив.

Синелибри, SeeWines и NeterraTV+ предоставят още една изкусителна възможност за всички любители на литературата, киното и виното. Първите 100 зрители, закупили пакет от 5 филма, получават 5% отстъпка за продуктите на SeeWines. Първите 100 зрители, закупили пакет от 10 филма, получават 10% отстъпка за продуктите на SeeWines.

А първите 100 зрители, закупили пакет от всички филми, получават подаръчен комплект с бутилка бяло вино и бутилка розе, предоставени от SeeWines. След като закупите съответния пакет от NeterraTV+, следва да се свържете чрез лично съобщение с Фейсбук страницата на Синелибри, за да научите как наградата ще стигне до вас.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !