Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Елтън Джон и бившата му в примирие

отпечатай новината

16.10.2020 16:00 | Видян 1300 пъти

Елтън Джон и бившата му в примирие

Елтън Джон и бившата му съпруга – германката Ренате Блауел, са постигнали споразумение в контекста на правния спор, предизвикан от автобиографичната книга на звездата и филма за живота му „Рокетмен“. Това съобщават от BBC News, цитирайки говорител на певеца, според когото случаят е бил разрешен приятелски.

Ренате Блауел заведе съдебно дело срещу Сър Елтън през юни, като твърдеше, че бившият й съпруг е нарушил ангажиментите за поверителност, съдържащи се в споразумението за развода им, с коментари относно техния брак, приключил през 1988-а четири години след сватбата.

Дамата е била обезпокоена от версията за брака им, представена в книгата и филма. Първоначално Блауел настояваше за заповед за забрана на по-нататъшно оповестяване на подробности за отношенията им, както и обезщетение в размер на 3 милиона британски лири.

В изявление, публикувано от тяхно име, сега Ренате Блауел и Елтън Джон отбелязват, че „страните са щастливи да обявят, че са разрешили този случай по начин, който признава необходимостта на Ренате от неприкосновеност на личния живот“. От своя страна бившата жена на певеца признава, че той е реагирал по достоен и уважителен към нея начин в последните 30 години и винаги с радост й е помагал.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !