Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Снуп Дог посвети татус на Лейкърс

отпечатай новината

16.10.2020 15:46 | Видян 983 пъти

 Снуп Дог посвети татус на Лейкърс

Снуп Дог си направи поредната татуировка. След като любимият му отбор „Лос Анджелис Лейкърс“ се сдоби със своята 17-а титла, рапърът отиде при своя татуист, за да си поръча татуировка, посветена на триумфа на ЛеБрон Джеймс и неговите съотборници.

„Както беше обещано...“, казва той в свое видео , споделено в Instagram. В него той е легнал на кушетката и показва как му татуират инициалите на неговия покоен приятел Кобе Брайънт, логото на отбора и трофея от шампионата.

Новият татус е на дясната ръка на Снуп Дог. Под китката му са двете букви – KB, след което е нарисувана титлата, а върху нея „грее“ логото на тима.

„Всичко за Лейкърс, всичко за Лейкърс, всичко за Лейкърс“, каза рапърът, докато правят изображенията на ръката му.

Снуп Дог е един от най-верните фенове на „Лейкърс“ през годините. Освен че не пропуска мачове, той познава лично голяма част от момчетата от отбора.

Рапърът бе близък приятел с Кобе Брайънт, който загина в катастрофа с хеликоптер преди няколко месеца. Преди време той зарадва баскетболиста с лимитиран модел кола – в лилаво и жълто, с неговия лик и логото на тима му.

Дог е от привържениците, които имат най-различни дрехи и аксесоари на „Лейкърс“, като не пропуска да покаже всяка своя придобивка в социалните мрежи.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !