Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Диляна Попова: Бих казала на по-младото си аз, че животът ѝ е подготвил прекрасни неща!

отпечатай новината

18.10.2020 10:51 | Видян 4506 пъти

Диляна Попова: Бих казала на по-младото си аз, че животът ѝ е подготвил прекрасни неща!

Една от най-фините, нежни и ефирни красавици в родния шоубизнес – Диляна Попова, дава специално интервю за Tialoto.bg. В няколко въпроса актрисата и модел разкрива интересни детайли от начина си на живот, описва характерния си стил на обличане, споделя какво ѝ предстои в професионален план и говори с любов за майчинството.

Срещаме ви с Диляна Попова броени дни преди нейното участие във Форум бременност и детско здраве, който ще се проведе изцяло на живо онлайн, 17 октомври, от 16:30 часа в сайта Puls.bg и на страницата на Форум бременност и детско здраве във Facebook.

На събитието Диляна Попова ще бъде светската среща и ще разкаже всичко за майчинството.

Ето и какво споделя за tialoto.bg, половинката на Асен Блатечки:

Съвсем наскоро синът ти Борил навърши 6 години. Какви мечти и планове имаш за него?

Единственото, за което си позволявам да мечтая е да бъде здрав, да успея да го възпитам добре и да расте щастлив!:)    

Как ви се отрази ситуацията с пандемията тази година в семеен план?  Много от световните знаменитости споделиха, че всъщност са имали много повече време за себе си и за близките си през тази година и гледат на пандемията като на шанс за повече споделени семейни мигове. Така ли беше и за теб?

Този период беше доста странен за  всички. Аз съм много социален човек и след спокойствието около месец, започнах да усещам липсата на комуникация и чувството за свобода.

Разкажи повече за свободното си време като майка – какво правите заедно със сина ти, имате ли общи интереси и хобита? Той вече наясно ли е с професиите на мама и тати, за това, че са свързани с популярност? Обича ли самият той да позира пред камера?

Той вече е голямо човече и всичко разбира. Често му повтарям, че тези професии са като всички останали, просто понякога ни дават по телевизията, но това не ни прави по-различни. Прекарваме много време заедно, опитвам се да задържам вниманието му, като рисува или създава нещо с ръцете си. Пътуваме при всяка възможност, уча го да изхвърля разделно и да обича природата!:)

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !