Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Рая Пеева: Обичам Явор и не се разделяме

отпечатай новината

19.10.2020 11:30 | Видян 3266 пъти

Рая Пеева: Обичам Явор и не се разделяме

„Любовта ми с Явор Бахаров е истинска”, бе категорична в телевизионен ефир Рая Пеева, която от месец се изявява като репортер и водещ в „Преди обед” по бТВ. Тя публично обори слуховете, че двамата с колегата й пак са разделени след изцепката на Бахаров, който бе заловен да шофира пиян и дрогиран в Банско. Рая Пеева направи признанието в любов по време на разговор с музиканта Свилен от „Остава”, в чиито клип двамата се снимаха преди близо две години.

Тогава те успяха да заблудят медиите, че са вдигнали сватба, но днес Пеева обясни, че двамата просто са изиграли венчавката, при това с халките на Свилен и неговата съпруга Невена. Слух раздели Рая и Явор преди няколко седмици за пореден път, но явно двамата продължават да са все така влюбени. Защо обаче не се решават да минат под венчило, остава тайна, но засега Бахаров пази пълна дискретност след гафа в Банско. Делото срещу него най-сетне започна и може би влюбените ще изчакат края му, за да се вземат официално.

Рая иска да снима, защото пандемията все още ограничава работата на актьорите, а на нея ѝ се работи. Неотдавна тя си спомни, че когато е отишла на кастинг за сериала „Ягодова луна“, са я избрали именно за ролята на амбициозната Ирина, която влиза в опасните схеми на Ангел Генчев (в ролята Христо Мутафчев). „Изключително интересна и интелигентна жена така ѝ я представих на кастинга. В началото започна с една много силна любов с Александър Сано, която обаче не продължи дълго.

Много ми беше интересно. Радвам се, че работих с хора като Христо Мутафчев, Димо Алексиев, Деян Донков, Александър Сано, Стефка Янорова – достойни и добри български артисти, които трябва да се гледат. Научих много от тях. Целият забързан процес в снимането на сериал на мен лично ми помага много да уча. Помага ми за концентрацията”, споделя актрисата.

Актрисата разкри, че половинката ѝ в живота е харесал сериала, но винаги е пропускал интимните ѝ сцени. От майка си Рая е получила градивна критика – това е едно от нещата, които тя обича в отношенията им. „Знам, че думите ѝ са насочени към това аз да стана по-добра”.

„Благодарна съм, че сериала ме направи популярна. Случвало му се е да ми подарят продукти в магазина или да ми откажат да ми дадат нещо, Тогава обяснявам на хората, че аз не съм като героинята ми и това е роля”, с усмивка разказва тя.

В момента актрисата Рая Пеева прави всекидневните интервюта с популярни хора в предаването „Преди обед“ по бТВ, тя влиза в нетипични за нея роли, като да отменя известните си събеседници в битови ангажименти и отглеждането на децата им. Тя обаче няма притеснения, че може да не се справи с някоя задача. „Не винаги всичко му се получава на човек, но ще се постарая да ми се получава.

Готиното в тази ми работа с известните личности е, че повечето ги познавам. Половината ми събеседници досега са ми близки приятели, а другата половина ме познават от дете, защото баща ми и майка ми също са популярни личности (музиканта на група Спринт – Пейо Пеев и актрисата Красимира Демирова). Но и с тези, с които не познавам, веднага започваме да се държим свойски, защото заедно се предразполагаме“, казва Пеева.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !