Джорд Клуни не искал да се жени

Носителят на две награди Оскар“ Джордж Клуни...

Продължава разбивато на стълбите пред...

Втори ден продължава къртенето на каменните плочи на...

Сашо Кадиев се потроши

отпечатай новината

19.10.2020 15:26 | Видян 474 пъти

 Сашо Кадиев се потроши

На куц крак се движи в последните дни водещият на предаването на Би Ти Ви „Преди обед” Александър Кадиев. Синът на Катето Евро се контузил нелепо и сега се оплаква от подут глезен и трудно поносими болки. Въпреки това обаче, изглежда, не е ходил на лекар и чака травмата да се излекува сама.

По всичко личи, че глезенът на Сашо Кадиев е изкълчен и вероятно има разтегнати или дори скъсани връзки. Самият актьор разказа в „Преди обед” точно как се е контузил. Миналия уикенд решил да направи здравословна разходка на чист въздух в Пирин. За да има възможно най-скромно натоварване, се изкачил в планината с лифт. При слизането тръгнал настрани, както е правилото, но стъпил накриво.

„Чу се едно „храс”, аз паднах като куче на земята, 15 минути лежах и стенах, и вих, хора ми помагаха... Слава Богу, не съм го счупил, но е зверски подут, едвам се движа и съм в момента куц кон”, сподели партньорът на Деси Стоянова в директен ефир в понеделник.

Половин час по-късно камерата показа крака му в близък план, от което стана ясно, че историята е виждала и по-зверски подути глезени след стъпване накриво. Но все пак никой не се съмнява, че болките са адски, особено пък ако поне веднъж в живота си е преживявал подобна травма.

Друго обаче буди сериозни въпросителни и това е фактът, че Кадиев май не е ходил на лекар след контузията. Това намекна партньорката му Деси, която директно го посъветва да отиде при специалист в „някое лечебно заведение”, за да стане ясно точно какво се е случило с глезена му.

От реакцията на Сашо стана ясно, че актьорът не счита травмата за достатъчно сериозна, за да си губи времето с обикаляне по доктори. Той обаче се мажел с обезболяващи гелчета и се надявал кракът му да се оправи сам. Според препатили, не би било зле да сложи и шина, за да обездвижи болния глезен, но актьорът явно е над тези неща, писа Уикенд.

Ако някой се чуди откъде се е взело това хладнокръвие у Кадиев, трябва да знае, че изкълчването на глезена не е първата травма на крак, която той преживява. Имал е къде-къде по-сериозни контузии и то в доста по-крехка възраст.

Самият актьор е разказвал, че преди години си натрошил зверски крака при падане на пързалка. Излязъл да се пързаля заедно с приятели и след няколко спускания по ламаринен покрив паднал в пряспа и така се контузил, че лежал цял месец в „Пирогов”. „Има по две фрактури на глезена и на главната кост”, споделя водещият.

Дори и след като го изписали от „Пирогов”, се наложило да продължава да лежи вкъщи, докато се възстанови напълно. Така че сегашното изкълчване за актьора е шега работа. Подобни травми обикновено минават за около две седмици, стига кракът да не се претоварва.

Поуката от цялата случка за Сашо се заключава в следното изречение: „Веднъж да отида и аз в истинска планина и да се бастисам!”

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !