Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Рич от Дързост и красота: Бях загубил паметта си

отпечатай новината

21.10.2020 09:14 | Видян 1433 пъти

Рич от  Дързост и красота: Бях загубил паметта си

В ексклузивно интервю за Преди обед по бТВ актьорът Рон Мос, известен с главната си роля на Рич Форестър в сериала Дързост и красота, разказва за последния си проект. Това е филмът Изненадващо пътуване, а в него изпълнява ролята на нюйорски брокер, който решава да си купи къща в Пулия, Италия.

Заради коронавируса Мос все още е в Италия и не се е прибирал в САЩ от 8 месеца. 25 години Рон участва в Дързост и красота. Оттегля се през 2012, след сериозен инцидент. "Катастрофата, която претърпяхме с жена ми, засегна способността ми да запеметявам. Не можех да си спомня нищо.

Сега съм се възстановил напълно, само рамото ми все още е счупено на 3 места. Не искам да се оперирам, защото нямам гаранция, че ще стане по-добре". След този инцидент, продуцентите бързо обявяват кастинг за заместник на актьора. Неотдавна той поднови сватбените си обети със своята съпруга Девин де Васкес.

Тя е бивша Мис Плеймейт, с която го запознава Лоренцо Ламас. През май месец на 2021 г. Рон Мос планира концерт в Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !