Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Елия от 4Magic с първа самостоятелна изложба

отпечатай новината

21.10.2020 16:31 | Видян 639 пъти

Елия от 4Magic с първа самостоятелна изложба

Младата певица Елия Тодорова може да се похвали с първа официална самостоятелна изложба.

Оказа се, че чаровното попълнение от момичешката група 4Magic е дарена и с талант да рисува.

В рамките на месец ще бъдат представени 25 различни нейни композиции на 30 платна в Капана, Пловдив.

Красавицата рисува от малка, а вдъхновението си черпи от хората и пейзажите, които я заобикалят. В творчеството й няма правила, сама се е научила да рисува и го прави с ръце, без да използва четки. Техниката, която използва е изливна, с акрилни бои, а чарът й се крие в това, че по време на рисуването се получават напълно неочаквани форми.

Ателието й се помещава в гаража в задния двор на дома й.

„Резултатът от този начин на рисуване развива въображението на хората и това ме вдъхновява. Когато разливам цветовете се получава първоначално една форма, която след това видоизменям върху платното. Колкото повече се вглеждаш в дадена картина, толкова повече интересни форми откриваш в нея, точно както в небето и облаците“, споделя Елия.

На въпроса как се е решила да направи изложба, тя отговаря: „Всички картини, които съм създавала до момента, съм подарявала на близки и приятели по различни поводи. Най-голямата композиция от три картини, подарих на брат си за рождения му ден.

Тогава той ме попита защо не се престраша да споделя страстта си с по-голяма група хора. Сякаш ми трябваше повече самоувереност и сега се радвам, че изложбата е факт.“

Междувременно Тодорова не е обърнала гръб и на музиката. С момичетата от 4Magic работят по нов сингъл, който се очаква да излезе през ноември.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !