Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Иванка Тръмп се учи да свири на китара

отпечатай новината

22.10.2020 16:37 | Видян 1327 пъти

Иванка Тръмп се учи да свири на китара

Иванка Тръмп се учи да свири на китара. В неотдавнашно свое интервю, дъщерята на американския президент разкри как запълва свободното си време в пандемията.

По думите ѝ, подобно на много други хора в САЩ, тя се е върнала към „обикновените удоволствия в живота“ като забавлението с настолни игри и овладяването на нов музикален инструмент.

„Започнах да свиря на китара, защото съпругът ми работеше до много късно вечер“, каза тя, цитирана от The Recount. По думите ѝ, тя отдавна искала да се научи и нямало по-подходящ момент за това.

„След като сложех децата в леглото, започвах да свиря на китара“, казва още Иванка.

Дъщерята на Доналд Тръмп посочва още, че преди да вземе китарата в ръце, винаги стояла постоянно онлайн и гледала да свърши още някаква работа на компютъра. По време на социалната изолация обаче осъзнала, че е по-добре да използва свободното си време за далеч по-приятни неща.

Бизнесдамата не говори за първи път за влечението си към музиката и китарата. Още през април тя изтъкна, че иска да свири и е започнала да се интересува от гръцка и римска митология.

Можем само да гадаем кои са първите песни, които Иванка Тръмп е научила да изпълнява на китарата. Със сигурност обаче музикалният ѝ инструмент струва цяло състояние.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !