Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ники Минаж показа сина си

отпечатай новината

23.10.2020 14:16 | Видян 926 пъти

Ники Минаж показа сина си

Ники Минаж показа сина си за първи път. Певицата сподели негова снимка в Instagram, а повод за това е годишнината от сватбата ѝ с Кенет Пети.

„Честит юбилей, любов моя“, пише към публикацията.

Разбира се, като много известни личности, рапърката не показва все още лицето на 3-седмичното си бебе. Ето защо тя е снимала малкото му краченце.

Ники Минаж и нейният любим сключиха брак преди година, но тогава никой не разбра за сватбата. Едва след това певицата сподели видео, в което двамата носят бейзболни шапки с надписите „Булка“ и „Младоженец“.

Рапърката успя за известно време да скрие и щастливата новина, че очаква бебе. Заради пандемията, тя потвърди официално, че ще става майка през юли.

Наследникът на Ники Минаж проплака на 30 септември, а изпълнителката разкри неговия пол едва миналата седмица.

„Толкова съм благодарна и влюбена в сина си. Лудо влюбена. Любимото ми момче в цял свят“, написа рапърката в социалната мрежа и благодари за пожеланията, които е получила по случай раждането на бебето.

Малко след като Минаж вдигна сватба, обяви, че иска да се оттегли за известно време от сцената и да се фокусира върху своето семейство. Сега, когато люлее сина си на ръце, може да се вдъхнови за създаването на нови парчета, надяват се нейни последователи.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !