Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Джиджи Хадид с първа снимка след раждането

отпечатай новината

26.10.2020 13:51 | Видян 743 пъти

Джиджи Хадид с първа снимка след раждането

Джиджи Хадид и приятелят ѝ Зейн Малик станаха родители в края на септември. Оттогава младата майка се е фокусирала върху отглеждането на своята дъщеричка и прекарва малко време в социалните мрежи. След като показа няколко снимки от бременността, тя не е качвала нови кадри на себе си, но ето че през уикенда изненада своите последователи със селфи.

Снимката на модела има важно послание – приканва американците да гласуват. На нея Джиджи носи яркожълт панталон с висока талия и тениска, на която с цветни букви пише „Vote“ (Гласувай).

„Гласувах задочно миналата седмица, с дъщеря си до мен“, написа тя и обясни, че е дала гласа си за Америка. По думите ѝ, тя се надява нацията да е обединена от лидер, който се интересува от проблемите на хората.

Джиджи припомни на феновете, че имат само седмица и половина да последват примера ѝ и независимо какво изберат, тя ще се гордее с тях.

Хадид роди първото си дете на 23 септември, но по снимката ѝ личи, че тя вече е свалила голяма част от натрупаните килограми по време на бременността. Но дали заради недоспиване или бързане да позира за селфи, тя е забравила да махне етикета на жълтия си панталон.

Със своя аутфит „за гласуване“, моделът само доказва, че тази есен може да експериментираме, като носим повече дрехи в  различните нюанси на жълтото. И като стана дума за него, не може да не си припомним миналогодишния ѝ костюм за Хелоуин – на Маската.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !