Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Д-р Неделя Щонова издава дебютна книга

отпечатай новината

26.10.2020 14:07 | Видян 1646 пъти

Д-р Неделя Щонова издава дебютна книга

Популярната телевизионна  водеща и специалист невролог доктор Неделя Щонова, дм, подари на почитателите на своето авторско здравно предаване, което се излъчва в ефира на bTV, незабравим мотивационен спектакъл, в който главни герои бяха вдъхновението, доброто и силата на човешкия дух.

Както традицията на предаването повелява среща в столичния ивент клуб 2020 EVENT SPACE си дадоха здравето, медицината и чудесата, безкрайната енергия и ентусиазъм на популярната телевизионна водеща.20-годишният юбилей на нейната интерпретация за вечната мъдрост „Здрав дух в здраво тяло“, се случи и със специалното участие на Intelligent Music Project и Рони Ромеро – вокалистът на „Рейнбоу”.

Стартът даде дъщерята на доктор Щонова – Лили, която нарисува майка си с думи и припомни, че от много години живее успоредно със своя голям брат „предаването на мама“, а след нея за професионалния старт на доктор Щонова в ефира на bTV разказа продуцентът на „Преди обед“ – Георги Тошев.

„Неделя е вдъхновение. Неделя е човек с характер. И истиснки професионалист!“, коментира той и остави многобройната публика да тръпне в очакване на главната героиня на събитието – самата доктор Неделя Щонова. Ректорът на МУ София – академик проф.

Лъчезар Трайков и научен ръководител на нейния дисертационен труд я представи така: “Неделя Щонова е толкова неща – лекар, невролог, докторант, телевизионен водещ, автор, творец, пианист, майка. И това, което свързва всички нейни превъплъщения и черти на характера е думата креативност и думата хармония.

Тя прави нещата неусетно, тя те хваща за ръката и ти не усещаш как с лекота минавате заедно през този процес на съзидание. Тя беше много посветен докторант, направи икзлючително иновативна дисертация, която защити блестящо.При това в най-тежката катедра.

И в най-престижния университет. И мисля, че ако някъде тя трябваше да защити дисертация, това е МУ София, защото тя го заслужава и защото той я заслужава”. Аплодирана от колегите си в публиката – професор доктор Иво Петров, академик професор доктор Лъчезар Трайков, проф. Иван Стайков, българският политик и юрист Огнян Герджиков, академик Андреа Андреев, телевизионната водеща Мира Добрева и издателят Илиян Андонов, който обяви предстоящата премиера на книгата на Неделя Щонова в началото на другата година, звездата на вечерта представи един незабравим авторски спектакъл – вдъхновение за стотиците хора в публиката.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !