Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Кръвта говори - очевидно и невероятно

отпечатай новината

26.10.2020 15:19 | Видян 2584 пъти

Кръвта говори - очевидно и невероятно

В Израел са направили едно много интересно проучване. Капка кръв беше взета от човек и показана на екран. На екрана можеше да се види интересна картина. Виждаха се бактерии-те се движат бавно, виждат се макрофаги – кръвните клетки, които са отговорни за поддържането на кръвта чиста. Те са като дезинфектанти. Това е тяхната мисия – да премахнат всичко чуждо.

Но... Те някак спят. Бактериите се движат небрежно, като на булевард по време на вечерна разходка, а макрофагите спят. Не ги виждат.

На човека, от когото е взета кръвта се пуска забавен филм, комедия и настроението му започва да се подобрява. И тогава забавлението започва. Макрофагът внезапно се събужда и веднага започва да изпълнява преките си служебни задължения. Той се навива до бактерията и започва да я поглъща с апетит. Може би е време за обяд и той изпитва забележителен апетит, но... Всъщност всичко е много по-интересно.

Връзката “Съзнание-Тяло” се обсъжда дълго време и има много доказателства за това. Но интересното в това проучване е, че клетките на имунната защита са много отзивчиви към нашето настроение. И това не е всичко.

Нека отбележим важно нещо:

„Капката кръв е отделена от собстевника си. По това време той седи в друга стая и настроението му по някакъв неразбираем начин се отразява на капката кръв, която беше в първата стая“

Това означава, че има някои информационни канали, чрез които вълните на съзнанието могат да въздействат на обект, който е далеч от самия източник на съзнание.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !