Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новата на Рачков го ревнува болезнено

отпечатай новината

26.10.2020 17:14 | Видян 1403 пъти

Новата на Рачков го ревнува болезнено

Бъдещата булка на Димитър Рачков се оказа яростно ревнива. Плеймейтката Анита Димитрова се страхува водещият да не залитне по друга знойна бръмчалка.

Русото изкушение и комикът са заедно по-малко от година Въпреки всички обяснения в любов и предложения за брак Анета си има едно наум. Сексапилната блондинка е наясно, че много мадами искат да са на нейното място. Анита следи внимателно за многобройните жени, които мечтаят да се намърдат в леглото на Митко.

И се опитва да ги отблъсне по всякакъв начин. Мацката е хлътнала до уши по Рачков и не иска по никакъв начин да го загуби, затова решава да е неотлъчно до любимия си.

„България Днес“ забеляза, че половинката на Рачков го следва навсякъде. Като истинска майка орлица тя бди над възлюбения си, дори когато комикът представя своя спектакъл „Забраненото шоу“ из страната.

На всяко представление на комикът тя е на първия ред и следи отблизо дали друга мацка няма да се нахвърли на любимия й. Въпреки всекидневните пътувания и подготовка за шоуто Анита много държи да е плътно до комика.

В началото Рачков се дърпал, но плеймейтката била настоятелна и накрая той приема тя да бъде част от антуража му. Рачков вече е запознал най-важните хора в живота си с Анита. Представил е бъдещата булка дори на детето си Митко-младши, както и на целия екип с който работи.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !