Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

БГ дъщерята на Борат оглави световна класация

отпечатай новината

29.10.2020 10:09 | Видян 1607 пъти

 БГ дъщерята на Борат оглави световна класация

Мария Бакалова, която влезе в образа на Тутар - 15-годишната дъщеря на казахстанския журналист Борат в продължението на комедията от 2006, отбеляза още един сериозен успех. Бургазлийката оглави класацията за най-популярни актьори в света, определяща се от милионите потребители на престижния кино сайт IMDb.

Това е абсолютен прецедент, тъй като за първи път, откакто съществува платформата, българско име стои на върха на звездния списък. Блондинката изпревари множество от холивудските знаменитости, в това число дори и Саша Барън Коен, който е основното действащо лице в Борат 2.

След Бакалова, надолу по стълбицата стоят Лили Колинс, Ана де Армас, Ан Хатауей, Скарлет Йохансон и Матю Макконъхи. Миналата седмица Мария се озова във всички световни медии, а причината бе скандалната сцена с бившия кмет на Ню Йорк и настоящ лечен адвокат на президента Тръмп - Руди Джулиани, станала част от лентата.

Актрисата получи похвали и от колежката си Нина Добрев. „Мария Бакалова е българка. Тя говори на български език във филма и никога не съм била по-горда“, написа Добрев в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !