Джорд Клуни не искал да се жени

Носителят на две награди Оскар“ Джордж Клуни...

Продължава разбивато на стълбите пред...

Втори ден продължава къртенето на каменните плочи на...

Синята луна през уикенда: опасност или надежда, революция или пречистване

отпечатай новината

29.10.2020 11:41 | Видян 646 пъти

Синята луна през уикенда: опасност или надежда, революция или пречистване

Опасност или възможност е хелоуинската Синя луна този уикенд, която ще изгрее около 5 следобед в събота и ще ни грее до 5 на другия ден?
Октомври е уникален с двете си пълнолуния, като второто се нарича Синя луна – на 1-ви и на 31-ви. Следващият такъв случай ще бъде чак през 2050 г. Следващата Синя луна пък ще бъде чак на 31 август 2023 г. Пълнолуние на Хелоун пък не е имало от 76 години – 1944 г. И няма да има до 2039 г.

Събитието явно си е единствено по рода си, но какво е неговото значение за нас?
Най-общо казано: очакват ни големи изненади. Това е, защото пълнолунието е в Телец. Интересното е, че то е в опозиция на Слънцето в Скорпион.
Трябва да търсим баланса между двете: между вземане и даване, между свое и чуждо.

Много астролози предричат радини вълнения, терзания, шокови ситуации. Всъщност обаче, Синята луна идва с възможността за пречистване. Това е чуден шанс да се освободим от контрапродуктивна енергия, от токсични връзки, от хора, които ни тежат.
Изобщо, тази Синя луна е знак за промяна.

За кого ще бъде добра, а за кого ще бъде лоша?
Дали ще получим награда или наказание зависи от това какво сме мислили, какво сме мечтали и какво сме направили вследствие на това при новата луна в Телец, която беше на 22 април. Насред най-дълбоката и мрачна карантина.

Независимо дали проектираното от нас е било добро или лошо, то ще намери сега и в следващите дни своята кулминация и своя плод. И доброто, и лошото ще бъдат възнаградени подобаващо.

Важното и в двата случая да благодарим, защото във всеки случай това ще ни бъде от полза.
Вселената ни дава обратна връзка кои сме и накъде отиваме, отсъдено е по делата ни. Който е умен, ще направи корекции на курса си спрямо полученото.

Добрата новина е, че Синята луна е свъпрзана с Уран. Той е символът на свободата, на революцията, на промяната и изненадата. Тоест, всяко зло е за добро, а което трябва да си отиде, ще оттече с времето и ще го издуха вятърът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !