Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Арчи от Ривърдейл с имунитет срещу COVID

отпечатай новината

30.10.2020 15:47 | Видян 1249 пъти

Арчи от Ривърдейл с имунитет срещу COVID

Актьорът Кей Джей Апа, който доби широка популярност в образа на Арчи от тийн поредицата „Ривърдейл“, се сблъсква челно с COVID и на голям екран. Повод за това му дава новото филмово заглавие Songbird, чието вдъхновение е именно световната пандемия от коронавирус.

Антиутопията обаче ни дава поглед напред в едно дори по-мрачно бъдеще, като ни пренася в 2024 г., когато новият вирус е вече мутирал и се познава като COVID-23.

Нико – героят на Апа, е успял да изгради имунитет, заради което именно на него се пада задачата да снабдява хората с жизненоважни продукти докато останалите са карантинирани у дома. Самият актьор изненадва с визия. След като зрителите свикнаха да го виждат с червеникава прибрана прическа в „Ривърдейл“, тук той е пуснал по-дълга коса и брада.

Това донякъде се дължи на факта, че след обявяването на карантина в САЩ, роденият в Австралия Апа се качва само с палатката в автомобила си и се отправя на дълго пътешествие. Именно тогава получава обаждането от един от идейните двигатели на Songbird – Адам Мейсън, който се заема и с режисурата на продукцията. Двамата решават, че видът му е все пак подходящ за песимистичните краски на филма и така визията му е запечатана и на камера.

Идеята за лентата се ражда всъщност още в началото на март, когато коронавирусът обхвана целия свят. Стартира като проект, който Мейсън и сценаристът Саймън Бойс искат да заснемат на смартфоните си, но постепенно продукцията се разраснала. „Имаше момент, в който нещата от сценария ни се струваха прекалени дори за антиутопия – като наличието на вечерен час. Още ден, след като го обсъждахме обаче, наистина бе въведен такъв“, спомня си Мейсън.

С участие в Songbird се разписва и София Карсън, като именно нейната емоционална връзка с Нико, ще се превърне в основа на целия сюжет. Създателите на филма всъщност го описват именно като Ромео и Жулиета, позиционирани в ерата на коронавируса. На екрана ще разпознаем още и Деми Мур. Продуцент пък е Майкъл Бей („Нито звук“, „Чистката“).


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !