Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дъбстеп и бийтбокс до ранни зори

отпечатай новината

19.05.2009 15:40 | Видян 2458 пъти

Дъбстеп и бийтбокс до ранни зори

Първокласна селекция от хипхоп, дъбстеп, бийтбокс и регедъб ще предложи на 23 май столичния парти център 4КМ с "bass:INCOME" което ще представи за пръв път в България едно от най-емблематичните лица на модерната английска сцена - MRK1 от Virus Syndicate.

Марк Фостър (Mark Foster) е един от пионерите на дъбстеп и грайм сцената като започва експерименти в областта още преди да се утвърди официалното име на стила.

От 2002 до сега той има над 20 издания на плоча, през 2003 е номиниран за grime награда, а първият му албум излиза още през 2004, при това за реномирания Planet Mu. През 2006 отново за Planet Mu излиза и втория му авторски - „Copyright Laws“.

Междувременно Марк се занимава активно и с продуциране на парчета за една от най-емблематичните групи на световната grime сцена – Virus Syndicate.

Музиката последните два албума на групата е изцяло продуцирана от него, а сингъла от 2005 „Slow Down“ който можеш да гледаш по-долу достига до челните места на всички радио и телевизионни денс класации по света.

Иначе от родната рап сцена участие ще вземат ветераните от D.R.S, както и нашумелите напоследък FARS, SKILLER.

С DJ сетове ще се включат в забавата и официалният вносител на дъбстеп звука в българия EXо от H.M.S.U и артистът на MIRIZMA, небезизвестния Jamezz  Bongg, приветстван като желан селектор на английски звук по време на множество събития в София и в страната.

С класическо реге и оригинален дъб пък ще подгреят вечерта DJ на ZionLionz – P6U и djZion.

Парти ще започне в 21:00 часа, а билета за събитието е изненадващо малък само 10 кинта.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !