Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария Илиева: Влюбена съм

отпечатай новината

09.11.2020 14:57 | Видян 1645 пъти

Мария Илиева: Влюбена съм

В „Папараци – ново 20!“ по бТВ зрителите чуха откровенията на една от най-обичаните певици у нас – Мария Илиева. Тя разкри най-интересните си истории в отговор на „20-те въпроса на Мария Игнатова“.

Мария Илиева хвърли истинска бомба в предаването. Пред водещата тя призна, че е влюбена. На въпрос на Мария Игнатова – как изглежда влюбената Мария Илиева, певицата без да се замисли отговори – „Ето така - като мен. Сияйна, мога да скоча толкова високо, колкото не съм си представила, че бих могла. Имам този заряд. Щастлива съм.

Обичам да събирам хубавите моменти. С тях се обграждам и това ми дава огромна доза устрем. Аз харесвам мислещи хора и това е единствената причина интересът ми да бъде задържан по-дълго време.“

„Чия е Мария?“, попита Игнатова. „Първо на публиката ми и второ на човека, в който съм влюбена и обичам.“ Признава Мария Илиева. В отговор на това откровение Мария Игнатова се пошегува, че явно в студиото има две влюбени Марии.
 
Всичко това естествено ще доведе и до въпрос за личното пространство и как се отразява на певицата и семейството й известността.

„За мен известността не е била никога самоцел, а следствие на това, което правя. Всеки има личен живот, върхове, падове, разочарования, щастие, но личното пространство ми е много свидно и оскъдно и много мразя някой да си вре носа. Не обичам някой да се завира в моя интимен свят“ – ще сподели Мария Илиева.

Поп дивата Мария Илиева опроверга слуховете, че е бременна за втори път, които вървят в светското пространство от няколко седмици.

„О, да, аз много искам да имам още едно дете, но в момента не съм бременна. Искам да кажа, че слуховете, че ще ставам майка за втори път тръгнаха от една снимка, която е от първата ми бременност“, за пръв път коментира темата Илиева.

Чаровната брюнетка с усмивка разкри, че е щастлива и влюбена, а малкият й син Александър става все по- интересен. „Прави всякакви бели, но аз го поощрявам“, смее се поп изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !