Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Хейли Бийбър: Не съм бременна

отпечатай новината

09.11.2020 15:46 | Видян 979 пъти

Хейли Бийбър: Не съм бременна

Хейли Бийбър побърза да отрече, че очаква първото си дете със съпруга си Джъстин Бийбър, след като слухове, че е бременна плъзнаха в шоубизнес средите.

23-годишният модел направи изказване в Instagram, като обясни, че причината се корени в списание, което всеки момент ще я обяви за бременна.

„Не съм бременна! Така че моля ви спрете да пишете фалшиви истории и се фокусирайте върху важното – а именно изборите за президент“, написа блондинката.

Хейли и Джъстин се венчаха през 2018 на малка церемония в Ню Йорк Сити, а после повториха събитието за близки и приятели през 2019. Певецът не крие, че иска да стане татко, но сам призна, че първо иска да се наслади на съпругата си преди да разширят семейството си.

„Искам да създам свое семейство, но всяко нещо с времето си. Искам да се насладя на живота си на женен мъж за малко, да ходя на турнета, да пътувам с половинката си и да надградим връзката си. Но определено децата са следващата стъпка“, каза миналата година Бийбър.

Джъстин още няколко пъти е намеквал, че се надява да има бебе, но не бърза с това и не иска да  оказва напрежение върху себе си или Хейли.

Снимка: BGNES


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !