Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Кийра Найтли: С моделство и проституция жените печелят най-добре

отпечатай новината

10.11.2020 16:57 | Видян 1088 пъти

Кийра Найтли: С моделство и проституция жените печелят най-добре

Британската актриса Кийра Найтли нарече моделството и проституцията най-доходните женски професии, съобщи сп. Stellar. „Както и преди, кариера номер едно в света, единствената кариера, в която жената може да печели повече от мъжете, това е моделството.

Или проституцията. Това е всичко, което мога да кажа на младите момичета. Това как изглеждате е по-важно от онова, което искате да кажете, или за което мислите. И това е светът, в който ние все още живеем!“, възмущава се звездата.

35-годишната Найтли признава, че и тя самата е заработила голяма част от своите пари като модел на Chanel. Актрисата казва още, че превръщането на жената в обект е ужасно явление, но че е доволна от спечеленото и от сегашния си начин на живот.

Миналата година Кийра Найтли беше разказала, че навремето получила нервен срив заради преследващите я папараци. Тогава тя била на 22 години. „В онези времена стойността на снимките на известни жени се покачваше, ако те са и с негативен характер.

Затова дори и да нямате психично разстройство, те се опитваха да ви подтикнат да правите такива неща, че матералите с вас да качат цената си“.

Актрисата си спомня, че веднъж фотографите избутали колата й от пътя, след което тя ги заплашила, че ще убие някого. А те отговорили, че в такъв случай просто ще изкарат повече пари.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !