Джей Ло сама в Италия, пресъздава...

През 2021 г. „Бенифър“ накара феновете да полудеят, тъй...

Джулиан Асанж излиза на свобода след...

Основателят на WikiLeaks Джулиан Асанж излетя от...

Сесил предложи на Милен Цветков в Здравей България

отпечатай новината

20.05.2009 11:30 | Видян 11285 пъти

Сесил предложи на Милен Цветков в Здравей България

По повод рождения ден на тв водещата и актриса Светлана Терзиева – Сесил бе поканена в рейтинговата рубрика „Честит Рожден Ден” на Сутрешния блок на Нова Телевизия – „Здравей България!”.

Лора Крумова и Милен Цветков бяха подготвили много скандални въпроси от типа: „Какво е за теб Секса?!”, „Колко мъже са минали през живота ти?!”, „Какво по-разкрепостено ще предложиш на екипа ни?!”  Сесил във видимо добро настроение от празничния ден, подчерта, че Секса за нея е истинска емоция, която е много силна когато чувствата са споделени и въпреки, че преди се окачестви като „Underground сексуална”,  но че сега вече е култивирала представите си много сериозно  и то само в една посока. Че мъжете в живота си не ги е броила, но по-важното е, че досега е отчела, че има няколко стойностни връзки, на които малко хора имат щастието да се радват на този етап от съществуването си.

Когато на финал Милен Цветков я призова, да ги предизвика с  нещо изненадващо и смело и Сесил им предложи от следващия сезон да се включи с „екзистенциална” секс-рубрика в предаването, патент единствено и само на нея!...

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !