12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Новата Мис България: Мечтая да съм независима жена

отпечатай новината

16.11.2020 13:43 | Видян 1549 пъти

Новата Мис България: Мечтая да съм независима жена

Венцислава Тафкова грабна приза „Мис България 2020“. Тя е на 21 години, родена е в Пловдив. Учи задочно туризъм в НБУ. Занимавала се е професионално с модерен балет, а зад гърба си има няколко спечелени конкурса за красота и безброй прет-а-портета, като е рекламно лице на редица модни брандове. Днес пред „Телеграф“ разказва откровено за мъжете, короната и мечтите.

- Венцислава, вече мина седмица, откакто си носителка на титлата „Мис България 2020“, кажи ми, осъзна ли вече отговорността, която носи тази титла?

- Истината е, че ми се наложи много бързо да осъзная, че да си красивото лице на България носи както позитиви така и негативи. Единственото, което ме натъжава, е, че българинът винаги е свикнал да хули и да мрази успелите хора. Това не мога да приема. Винаги има какво да кажат лошо, макар да не познават човека лично. Бих приела критиката, когато е градивна, но не одобрявам да се пускат откровено измислени обиди в празното пространство.

- Какво почувства, когато обявиха името ти като победител?

- Почувствах, че успях и благодарих на Господ. Аз съм много вярващ човек и знам, че Бог ни праща това, за което сме готови. Иначе емоцията е трудно да ви я опиша, но чувството е прекрасно и го пожелавам на всяко момиче, което мечтае да бъде на моето място.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !