НАЙ-НОВИ
ДА! Central Park е тайната перла на...
"Густо" на италиански означава "вкусно". Не е ясно...
Барбра Стрейзънд обяви нов албум с...
Барбра Стрейзънд обяви новия си албум „The Secret of...
И ДА, И НЕ! 1920: фюжън – добре, но ако може без провинциализми
17.11.2020 12:53 | Видян 477 пъти

Целият този фюжън добре. Но тук е се намесил човешкият фактор. Започваме от персонала – не може в полупразно заведение да ви местят от маса с 4 на маса с 8 места, понеже сте я запълвали. Не може след това повече от 15 минути и след 3 повиквания да благоволят да ви вземат поръчката.
И после да се налага да отделите още доста време, за да си поискате и да си получите сметката. Докато наоколо се шляят 5 келнери, обслужващи по маса и половина на човек. Всъщност – може, но не при претенциите и свързаните с тях цени на 1920. Второ, не може в меню с немного позиции, да липсват неща, когато клиентът ги поиска, и то от челото в листата.
Всъщност – може, но не и при претенциите и цените на 1920. И нещо задължително за София, което страшно издава провинциалността: в този град всички казваме на сандвича с кайма „принцеса”, а не „странджанка”, както някой вътрешен враг на собственика я е вписал в менюто, защото сигурно така казват по родния край на въпросния таен агент.
То всичко може, но не при претенциите но 1920 и при цена на принцесата от 8,50 лв. Изобщо, какво правят странджанки, без друго наврени между американски палачинки с шоколадов муси милфой, до чай и кафе от бранда на виенското гурме Майнл, Юлиус Майнл? Българската крафтбира Баси кефа за 6,50 лв. върви някак повече в този контекст.


свързани новини
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !