Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

В Откраднат живот: Духът на Ина прати Тасев в обятията на Чилингирова

отпечатай новината

19.11.2020 11:24 | Видян 1171 пъти

В Откраднат живот: Духът на Ина прати Тасев в обятията на Чилингирова

Да се пребори за Чилингирова, за да историята й да не завърши с трагичния край, споходил Ина – такъв съвет получи доктор Тасев в специалния епизод на „Откраднат живот“, посветен на Архангелова задушница. В серията, излъчена във вторник вечерта, екипът на медицинската сага върна обичани от зрителите персонажи, актрисата Ирина Митева се завърна отново на малкия екран, въпреки че героинята й се самоуби след поредния сблъсък с Фотев (Васил Бинев).

Тя се появи като видение на все още непреглътналия загубата й Тасев (Наум Шопов), който по всичко личи, че отново ще се изправи срещу мастития бизнесмен с афинитет към млади брюнетки и на любовния фронт.

След като издъхна от рак през 2017 г., в болница „Света Анастасия“ токчета разходи и Виолета Захариева. „Толкова съм щастлива, че се завърнах отново след три години в моето „второ семейство“ – екипът, отговорен за моя и вашия „Откраднат живот“, написа часове преди премиерата на епизода актрисата Йоана Буковска в социалните мрежи.

Нейните сцени бяха предимно с екранния й съпруг – доц. Захариев (Емил Марков), на когото по традиция не спести жестоките истини. Като тази, че той винаги протяга ръка към това, което не може да има или пък че макар и да е преживял любови с толкова жени, от които дори има и деца, той продължава да тъне в самота.

Мария Каварджикова и Васил Банов също отново влязоха повторно в образите си в „Откраднат живот“. Екранната Евгения се „яви“ пред биологичния си син, когото така и не успява да отгледа, за да го изпрати по пътя на любовта.

Банов пък се превърна в гласа на съвестта на д-р Кръстева (Янина Кашева) в лицето на д-р Камбуров. Сестра Кая Райкова (Неда Спасова) също се видя с покойната си майка, за да разбере, че търпението е ключът към щастието.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !