Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Кейт Уинслет би рекорд на Том Круз

отпечатай новината

21.11.2020 10:58 | Видян 1084 пъти

Кейт Уинслет би рекорд на Том Круз

Носителката на „Оскар“ Кейт Уинслет счупи каскаден рекорд на Том Круз, прочут с афинитета си към високоадреналинните сцени.

Това се случи на снимачната площадка на „Аватар 2“, където актрисата се разписва с участие.

В подготовката си за ролята тя е трябвало да се научи да се гмурка. Със своите 7 минути и 14 секунди под вода, звездата е подобрила най-доброто представяне на Круз от „Мисията невъзможна: Престъпна нация“, за който актьорът е издържал 6 минути без въздух.

„Много е смешно, защото всъщност не чета новините и не следя пресата. Нямам Инстаграм, сякаш съм напълно откъсната от тази част от живота си. През последните седмици мои колеги се приближаваха до мен и ми казваха: „Боже мой, седем минути и 14 секунди? Какво? „

И аз отговарям: „Какво? Чакай, откъде знаеш за това?“, разкри звездата от „Титаник“ в интервю за Entertainment Tonight, като призна, че дори не е знаела за рекорда си. Уинслет добави, че е горда от постижението си, но не смята, че някога би могла да го постигне отново.

„Това се случи след четири седмици интензивни тренировки и беше в специален резервоар за гмуркане. Но ми хареса. Ние, актьорите, сме много щастливи, че често ни се налага да усвояваме напълно нови умения.“, сподели още актрисата.

„Аватар 2“ се очаква да направи световната си премиера на 16 декември 2022 г.

Снимка: reuters


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !