Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Различното турне на “Планета”

отпечатай новината

20.05.2009 17:20 | Видян 8891 пъти | Гласували 2

Различното турне на “Планета”

За шеста поредна година най-очакваното събитие на лятото ще бъде голямото турне на звездите на телевизия “Планета”. Тази година музикалното торнадо ще бъде напълно различно и със сигурност ще изненада приятно почитателите на модерния фолк. За първа година билети няма да има, защото концертите ще бъдат безплатни, като своеобразен подарък за феновете, съобщиха от Планета.

Турнето на “Планета” ТВ стартира на 15-ти юли от Монтана, град който за първи път ще бъде домакин на спектаклите. Общо десет града ще посрещнат звездите на България, сред които са Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора… Поради големия интерес турнето ще премине за втора година и през Кърджали като няма да бъдат пропуснати Пловдив и Благоевград. Тази година повечето концерти ще бъдат на централните площади, за да могат повече хора да видят любимите си певци.

Националното турне на телевизия “Планета” вече е с традиции и всяка година събира на едно място хиляди меломани. Все още не са известни изпълнителите, които ще гастролират, но във Facebook-групата на “Планета” ТВ вече се водят оживени дискусии.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !