Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

За първи път в историята на Капките...

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки...

Карли Клос показа бременното си коремче

отпечатай новината

20.11.2020 16:40 | Видян 511 пъти

Карли Клос показа бременното си коремче

Слуховете са верни – Карли Клос очаква първото си дете.

28-годишната моделка потвърди новината, показвайки бременното си коремче в социалните мрежи. Във вторник тя сподели видео , на което е облечена с черен сутиен и оранжеви панталонки, като по никакъв начин не крие щастливото събитие. „Добро утро, здравей, бебе“, шепне Клос преди да приключи видеото с въздушна целувка към камерата.

Това ще е първо дете за Карли и съпругът ѝ Джошуа Къшнър, който е брат с Джаред Къшнър – съпруг на Иванка Тръмп. Това означава, че бебето на Клос ще бъде братовчед с трите деца на дъщерята на Доналд Тръмп. Въпреки роднинската връзка, Карли тази година избра да гласува за Джо Байдън на президентските избори в САЩ. Звездата дори сподели снимка, на която носи предпазна маска с името на демократа, като насърчи хората да гласуват и показа, че клони към синята част от обществото.

Колежките на моделката побързаха да изразят своето щастие в коментарите под клипа. Ашли Греъм, Лили Олдридж, Ирина Шейк и Камерън Ръсел поздравиха Клос за бременността и ѝ пожелаха всичко да мине леко. Емили Ратайковски, която се включи в коментарите, също очаква своето първо дете със съпруга си Себастиян Макклард. Двамата обаче обявиха, че няма да съобщават пола на бебето, защото ще го оставят то само да реши как да се определя.

„Няма да знаем пола докато детето ни не навърши 18 и тогава то ще ни каже само“, казва Емили. Що се отнася до Карли и Джошуа, те също не са обявили дали очакват момче или момиче. Преди месец двамата отпразнуваха втората годишнина от сватбата си, публикувайки мили послания в социалните мрежи. „Всеки ден се влюбвам все повече и повече в теб“, написа Клос.

През април 28-годишната моделка заяви, че Джошуа е нейният най-добър приятел и сродната ѝ душа. „Не знаех, че мога да обичам някого по този начин“, казва Клос. Тя и Джошуа се срещат преди 8 години, когато звездата е само на 19. Именно затова Карли смята, че съпругът ѝ ѝ е помогнал да израсне и да се превърне в жената, която е днес.




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !