Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кралица Елизабет II и принц Филип отпразнуваха 73 години заедно

отпечатай новината

23.11.2020 15:43 | Видян 1386 пъти

Кралица Елизабет II и принц Филип отпразнуваха 73 години заедно

20 ноември е голям празник в семейството на кралица Елизабет II. Тогава, преди 73 години, монархът на Великобритания официално става съпруга на принц Филип. За да отпразнуват специалния повод, от двореца споделиха нова официална снимка на двойката, която включва и мил детайл от техните внуци.

Принц Филип, на 99 години, и кралица Елизабет, на 94 години, седят заедно на дивана в замъка Уиндзор и щастливо гледат към картичка, на която е изписано числото 73. Изглежда, че подаръкът е направен от внуците им принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Според описанието под снимката, тя е направена по-рано през седмицата, а пред съпрузите са наредени още картички с пожелания за годишнината им.

„Новата снимка е публикувана, за да отбележи 73-ата годишнина от сватбата на кралицата и херцога на Единбург. На нея Нейно Величество и Негово Кралско Превъзходителство гледат към забавна цветна картичка, която е направена от принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, както и към други картички и писма с добри пожелания“, пише под снимката. Фотосът е направен от кралския фотограф Крис Джаксън, който работи със семейството от дълги години.

Според списание People, Елизабет II носи специална брошка на снимката. Бижуто от сапфир и син диамант се казва „Chrysanthemum“ и присъства доста често върху дрехите на кралицата. Тя го носи по време на медения си месец, на разходка из градините в Хемпшир, както и през 2007 година, когато от двореца публикуват нови снимки по случай 60-тата ѝ годишнина с принц Филип.

Ако нещата се нормализират и успеем да излезем от пандемията, кралското семейство ще имат доста за празнуване през следващата година. През юни 2021-а принц Филип трябва да навърши 100 години, а плановете за празненството вече започват да се правят. Освен това през следващите 12 месеца ще бъде отбелязан и фактът, че кралица Елизабет II ще навърши 70 години на трона на Великобритания.

Дали другата година ще има празненства, тепърва ще разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !