Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Синът на Кралицата на кокаина сърдит на Джей Ло

отпечатай новината

24.11.2020 17:04 | Видян 2226 пъти

Синът на Кралицата на кокаина сърдит на Джей Ло

Дженифър Лопес и екипът ѝ, стоящ зад филма по истинската история на Кралицата на кокаина, не уважават паметта ѝ и нейните наследници. Това твърди един от синовете на Гриселда Бланко в интервю за Daily Mail.

По думите на Майкъл Корлеоне, той е обиден, че не са го потърсили, за да разкаже пикантни подробности за живота на майка му, с което да допринесе за успеха на продукцията.

„Просто ми се струва повече от обидно да направят нещо, без да се консултират с мен и семейството ми, останалите Бланко“, каза той.

Майкъл е последният жив наследник на Кокаиновата кралица, чийто наркокартел се простира от родния му град Меделин в Колумбия през Маями, Ню Йорк и Калифорния.

„Опитах се да се свържа с Джей Ло в началото на 2016 г., когато започна да се обсъжда идеята за филм. Но не успях да се чуя с нея“, разказва той.

Впечатлена от безмилостната ръка на Черната вдовица, както още наричат Гриселда Бланко, латино дивата говори как иска да се превъплъти в нея на големия екран. След хитовия филм „Hustlers“, за който тя получи номинация за „Златен глобус“, 51-годишната актриса ще си партнира със същата продуцентска компания, стояща зад него, за да продуцира и участва в „Кръстницата“.

Години след убийството на Гриселда Бланко, нейният син иска да се срещне с Лопес и да ѝ разкаже за случки, на които самият той е бил свидетел като дете и които могат да станат чудесни сцени в холивудската продукция.   

„Изпратили сме имейл на повече от осем адвокати във връзка с филма... нищо. Обидно е“, обяснява Майкъл Бланко.
 

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !