На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Виктория: Хейтът покрай Евровизия ме сриваше

отпечатай новината

26.11.2020 15:01 | Видян 898 пъти

Виктория: Хейтът покрай Евровизия ме сриваше

Емоционална и поучителна – така певицата Виктория Георгиева описа последната година от живота си, след като бе посочена като българския представител на Евровизия 2020. „Много често има голям хейт. В началото не ми повлия добре. Гледах да съм повече непукист, но имах моменти, в които се сривах“, коментира тя в интервю на канала си в YouTube.

Отличничката от X Factor обясни, че все още не може да слуша Tears Getting Sober заради разочарованието, че няма да може да я изпълни от голямата сцена на песенния конкурс. Въпреки всичко Георгиева остана оптимист. „Досега не ми се беше случвало да работя толкова много, защото не съм имала такива големи събития в живота си.

Това в началото ми се стори доста стресиращо, но после осъзнах, че всъщност е много хубаво, защото ми дава много. Научих се да бъда по-уравновесена като човек и да приемам нещата по-леко. Чувствам се едно стъпало нагоре като човек", призна още тя.

Само преди дни Виктория представи и първата потенциална песен за Евровизия 2021 – Ugly Cry . Тъй като парчето направи премиерата си след 1 септември, то по регламент ще може да участва в голямата надпревара.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !