Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Рут Колева: След капана, в който ме вкара Карбовски, получавах смъртни заплахи заради аборта!

отпечатай новината

28.11.2020 09:40 | Видян 3007 пъти

Рут Колева: След капана, в който ме вкара Карбовски, получавах смъртни заплахи заради аборта!

Емоционална изповед направи Рут Колева след успеха на последната си песен.   

All the guys (Всички онези момичета) е най-новия хит на певицата, която споделя че текстът е вдъхновен от случващото се в живота й.

Певицата припомня участието си в риалити формата "Къртицата" през 2012 година,  когато разбира, че е бременна. Желанието й за аборт предизвика вълна от агресия и грозни нападки срещу нея.

"Бях засрамена и съсипана. Започнах да получавам смъртни заплахи. И когато бях най-слаба, най-уязвима, бях принудена да дам интервю, което промени живота ми завинаги. Като млад артист никога не си представяте, че договорите се разиграват по-негативен начин, а само разглеждате възможностите, които предстоят. Със сигурност научих урока си с този“,  разказва Рут.

Макар световноизвестната изпълнителка, която тогава е едва на 22 години да моли продукцията да запази този личен момент за нея, тя е принудена в предаване, водено от Мартин Карбовски, да говори за аборта. Рут описва, че се чувства притиснат от въпросите на журналиста.

"Когато влязох в стаята за интервюта, вратата се заключи отвън и не след дълго в разговора ме попитаха: "Как се чувстваш, че ще убиеш дете?“. Осъзнавайки накъде тръгва разговора, помолих да изляза и да си тръгна, но бях в капан. През следващите 10 минути сякаш бях съдена в някакъв морален съд, бях опозорена, унизена, наказана, демонизирана и дори обвинявана за демографския упадък на моята нация. Домакинът стигна дотам, че предложи да осинови и да се грижи за детето ако го оставя.  Както можете да си представите, след като това се излъчи, бях затрупана със съобщения и коментари.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !