Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Цитиридис не крие за ласки с мъже

отпечатай новината

30.11.2020 15:34 | Видян 2483 пъти

Цитиридис не крие за ласки с мъже

Новата звезда на Би Ти Ви Николаос Цитиридис разкри във вечерното си шоу, че хакери са го изнудвали да плати откуп от 2000 долара, за да не излъчат неговото домашно порно. На гости на 26-годишния грък бяха журналистът Георги Милков и младата влогърка Поли Недкова, която зачекна темата за хакерите. Това доведе до смайващи признания от страна на Цитиридис.

„Аз преди месец някъде получих много стресиращ имейл. Някакъв пичага ми беше писал, а имейлът беше в папката със спам. Беше написал, че разполага с мое видео, в което си върша работата сам. Демек, мастурбирам. И каза: „Имаш много интересен вкус!” Истината е, че аз наистина имам интересен вкус и се притесних от тази истина, която той каза.

Каза, че ще го пусне в интернет, ако не му дам откуп от 2000 долара. И си викам на акъла: „Хубаво, ще го пусне. Кой ще го гледа?!” Това е гадно да го гледаш. 2000 долара да дам?!”, разказа Цитиридис, за когото отдавна циркулира мълвата, че има нестандартни предпочитания в кревата.

За личния живот на Николаос се знае твърде малко, а той често се шегува със сексуалността си в ефир, за която не се знае почти нищо. Още в едно от първите издания на „Шоуто на Николаос Цитиридис” екипът бе решил да вдигне рейтинга на предаването, канейки за гост чалга кралят Азис.

„Аз съм виждал твои голи снимки. Ти си ми изпращал голи снимки”, изцепи се изпълнителят на „Напипай го”, въпреки че стана ясно, че се шегува. Няколко предавания по-късно Цитиридис отговори на въпроса дали харесва момчета, показвайки, че не смята да плаща данък обществено мнение. „Първо, няма лошо в това да се харесват момчета.

Аз съм се целувал с момчета някога, без да искам... Не, не беше без да искам. С Пешо. Поздрави на Пешо, той живее в Лондон в момента. Утре ще бъде суперяко във вестниците, нямам търпение. Но това е истинска история”, призна водещият.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !