Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Американски сериал се изгаври със здравословното състояние на Селена Гомес

отпечатай новината

01.12.2020 12:37 | Видян 1124 пъти

Американски сериал се изгаври със здравословното състояние на Селена Гомес

Американският ситком „Спасени от звънеца“, който е продължение на едноименните поредици от 90-те, си направи гавра със здравословното състояние на певицата Селена Гомес.

В един от епизодите две героини спорят кой е дарил бъбрека за трансплантацията, през която премина звездата на „Дисни“. Едното момиче твърди, че това била майката на Джъстин Бийбър, а другото заявява, че дарителката е била Деми Ловато.

Веднага след това многобройните лоялни фенове на изпълнителката на The Hears Wants What It Wants започнаха да я защитават. Не след дълго се появи и нов хаштаг тренд в Туитър, гласящ „Уважавайте Селена Гомес“ (#Respect Selena Gomez).

Грубата шега конкретно се позовава на животоспасяващата бъбречна трансплантация на Селена през 2017 г., а дарителка всъщност е нейната близка приятелка Франсия Раиса.

Припомняме, че хирургичната намеса се наложи след тежки усложнения в битката й с лупусa, след като автоимунното заболяване увреди нейния бъбрек до степен, в която той не функционираше.

Актрисата от „Магьосниците от Уейвърли Плейс“ призна, че дълго време се е срамувала от белега от операцията и всячески се е опитвала да го скрие, но по-рано тази година тя публикува снимка по бански в Инстаграм и заяви, че вече не се притеснява от тялото си.

„Помня, че когато ми присъдиха бъбрека, в началото беше много трудно да покажа белега си. Не исках да се вижда по снимки, затова все носех дрехи, които да го прикриват. Сега се чувствам по-уверена от всякога в това коя съм и през какво съм минала... и се гордея с това.“, написа тогава изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !