Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Надал плаче на филми

отпечатай новината

05.12.2020 16:33 | Видян 1110 пъти

Надал плаче на филми

Рафаел Надал си има своите слабости и изкушения като всеки човек в света. Това се разбра от гостуването му в популярното испанско токшоу Мравунякът.

Носителят на 20 титли от Големия шлем разказа кой е любимият му алкохол, кой десерт го изкушава най-много и на кои филми е плакал.

„Обичам да купонясвам. Разбира се, пия и алкохол. Хасресвам текила. Обикновено имам много добър самоконтрол и никога не съм хвърлял ракетата си от яд. С шоколада обаче ми е много по-трудно да се владея“ сподели Надал.

„Плаках като бебе на „Титаник“. Много драматичен бе и моментът в „Цар Лъв“, когато Муфаса загина. Лесно се разплаквам на филми. Постоянно ми се случва“ изненада публиката носителят на 20 титли от Големия шлем.

На въпроса каква музика обича да слуша, Надал отговори „Не съм бил на много концерти, но съм бил на няколко на Хулио Иглесиас. Също така съм гледал на живо и Шакира, но за съжаление нямам много време за подобни неща“. 13-кратният шампион на Ролан Гарос е фен на колумбийската певица, едва ли изненадва някого. През 2010 г. именно Надал бе главният герой в клипа на нейната песен Gypsy.

Олимпийският шампион от Игрите в Шекин през 2008 г. сподели и дали все още се случва да бъде нервен и да не може да спи преди важен мач.

„Понякога спя много добре преди важен мач, а друг път – не. В началото на кариерата ми много често бях нервен, но с годините се научих да се владея. Дори ако спиш малко, да кажем три или четири часа, можеш да се събудиш с прилив на адреналин и след това да играеш добре“ разказа Надал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !