Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кралицата ще прекара Коледа без Уилям и Кейт

отпечатай новината

08.12.2020 13:33 | Видян 714 пъти

Кралицата ще прекара Коледа без Уилям и Кейт

Подобно на останалия свят, коледните празници за кралското семейство може да не се случат в традиционните и добре познати до този момент мащаби.

На 94-годишна възраст, придружена от 99-годишен съпруг, кралица Елизабет II със сигурност попада в рисковите категории на заразяване с COVID-19 и точно поради тази причина тя е изключително внимателна при изпълняването на ангажиментите от кралския календар. Строгите правила на социалната изолация може да намалят и тържествата в двореца. Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън, например, се състои от пет члена, което означава, че може да им се наложи да стоят далеч от кралицата. Говори се, че те ще прекарат празниците със семейството на Кейт, имайки предвид, че последните три години са плътно до Нейно Величество.


Въпреки това, принц Едуард и семейството му определено ще прекарат празниците с Елизабет II, а останалите биха спазили традицията да присъстват на деня след Коледа, когато ще направят традиционния си празничен портрет - дейност, която все пак ще се случи на открито.

Източник: dariknews.bg 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !