Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Светлана Гущерова съблече Азис по пижама

отпечатай новината

10.12.2020 15:16 | Видян 1583 пъти

Светлана Гущерова съблече Азис по пижама


Светлана Гущерова изненадващо съблече Краля на поп фолка Азис.
Това се случва само 3 дни, след финала на "Маскираният певец". Вместо да се отдаде на заслужена почивка, ромския славей вдигнал на крак цяла армада стилисти, фризьори и коафьори. Плановете за мащабна фотосесия обаче били осуетени  и Азис се снимал по пижама в спалнята на своята приятелка. Още първите фотоси събраха хиляди лайкове в инстаграм, но не липсваха и хапливи коментари, че Азис само по ношница не се е снимал. В типичния си стил,  Васил не остана длъжен на никого, като високомерно отговори, че може да е ношница, но за сметка на това е скъпа! Бърза проверка в онлайн магазина на Светлана показва, че наистина пижамите са от висок клас и произведени от луксозни материи. Въпреки двете си деца, младата майка ударно се намести в нишата с дизайнерски продукти.
Няма и месец след раждането на сина си Добромир, Гущерова се завърна с нови сили в онлайн търговията и разпродаде буквално за часове моделите от есенната си колекция. Преди няколко часа Светлана официално представи и първата си мъжка линия. 
Съпругата на Християн Гущеров имала намерение първо да наложи марката си предимно с пижами и нощници за дамите, но Азис бил толкова настоятелен, че трябва да направи и мъжки модели, че тя решила да се довери на безпогрешната му интуиция. 
Самият Васил първи получил всички модели и мостри и със сигурност е наложил мнението си какво би се продавало най-много. Не е тайна, че Азис и Гущерова имат дългогодишно приятелство, като дори поп фолк звездата се превърна в сватовник и събра Светлана и Кристиян.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !