Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Гришо мисли за семейство

отпечатай новината

17.12.2020 11:29 | Видян 1606 пъти

Гришо мисли за семейство

Григор Димитров вече мисли да създаде семейство, след като се хвана с милиардерка.

Това призна българската звезда в тениса в интервю за Hello Monaco, но без да влиза в подробности за личния си живот. В момента той е гадже с Лолита Османова, дъщеря на руски богаташ от кавказки произход.

Димитров е имал контузия в стъпалото, която получи на турнира във Виена.Точно там Лола го гледаш от ложата. Той разкри, че в България вече работи фондация "Григор Димитров", защотовинаги е тъжно гледаш деца, които нямат шанс в живота. Идеята му дошла още като малък, когато в родния Хасково бил на улицата с майка на връщане от уилище си и видял деца да протягат ръце през мрежа. Майка му Мария обяснила, че те са там, защото нямат родители. Но ако стане добър тенисист, ще може да им помага. 

"Ще помагаме повече, когато нещата се оправят", казва бившият номер 3 в света. 

Той споделя за старата си страст към високите скорости. ("Адреналинът трябва да излиза по някакъв начин"). Но вече има и друго хоби и събира стари модели автомобили. Запалил се е от времето, когато живееше в Лос Анджелис с Мария Шарапова.

"В Монако непрекъснато виждам стари и легендарни модели коли и е супер", казва Димитров, който събира и часовници.

До дни той вероятно ще има нов треньор.Аржентинецът Данте Ботини, с когото Кей Нишикори стана 4-и в света и игра финал на US Open, вече пътува за Ница и после за Монте Карло.

Григор не се е разделил официално с Кристиан Гро, но германецът не е с него по турнирите. Те бяха заедно в Калифорния в първите месеци на пандемията. После Димитров се върна в Европа, а Гро остана в САЩ, където живее. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !