12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Новата Ким Кардашиян е перфектна във всяко отношение

отпечатай новината

22.05.2009 16:40 | Видян 5990 пъти | Гласували 2

Новата Ким Кардашиян е перфектна във всяко отношение

Новоизлюпеният сексимвол на Холивуд Ким Кардашиян си взе бележка от критиките по нейн адрес, че има целулит, и след двумесечна диета влезе в страхотна форма. Гаджето на рънингбека на Ню Орлиънс Реджи Буш демонстрира добро самочувствие на плажа в Маями Бийч, показвайки на всички резултата от изтощителните тренировки във фитнеса и строгия хранителен режим, на който се беше подложила. Освободена от излишните килограми, Ким подскачаше по пясъка, облечена в сексапилен бански, и дори поигра американски футбол.

"Чувствам се великолепно. Храня се умерено, всеки ден посещавам фитнес салон и вече виждам разликата", заяви с усмивка тя пред "Пийпъл". 28-годишната американка беше поставена в доста неловко положение през март, когато небрежен служител качи на сайта на списание Complex нейна необработена с фотошоп снимка. На кадъра ясно си личеше, че Кардашиян има портокалова кожа на бедрата.

"Не ми пука, защото няма какво да крия. Че коя пищна жена няма?", смело заяви тогава брюнетката. Явно обаче неприятната случка е посмачкала самочуствието на риалити звездата, която побърза да се вземе в ръце, за да не я одумва жълтата преса повече, съобщиха от sportal.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Ким Кардашиян в GQ

Няма коментари към тази новина !