Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Скалата се превърна в Дядо Коледа

отпечатай новината

23.12.2020 17:28 | Видян 2055 пъти

Скалата се превърна в Дядо Коледа

Дуейн Джонсън-Скалата умили мрежата, като се превърна в личен Дядо Коледа на семейство в нужда. До това се стигна след като негов почитател му изпрати съобщение в Туитър.

Фенът помоли любимеца си да сподели профила му в ebay, от който продава колекционерските си издания на комикси, за да може да купи с парите подаръци на двете си деца за празниците. Вместо това обаче бившият кечист, преквалифицирал се в актьор, пое сам разноските за тях.

Нещо повече, Скалата отправи официална покана към фена си да посети студиата на DC след края на пандемията.

Връзката между двамата пък осъществи оборотното онлайн предаване на Джон Красински Some Good News. Шоуто за добри новини се излъчи в YouTube  в началото на карантината през пролетта, като дори организира виртуален бал за абитуриентите, които не успяха да празнуват заедно. Сега звездата от „Офисът“ се завърна пред камерата у дома си за коледно издание на формата. Красински спази традицията си и да „наема“ холивудски ас вместо метеоролог. Така с репликата „Изглежда доста добре“ в отговор на въпроса „Как изглежда времето?“ този път се зае Джордж Клуни. Припомняме, че на тази длъжност вече бяха актьори от ранга на Брад Пит и Робърт де Ниро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !