Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Мелания: Най-първата дама на САЩ

отпечатай новината

21.01.2021 10:49 | Видян 1676 пъти

Мелания: Най-първата дама на САЩ

Съпругата на вече бившия президент на САЩ Доналд Тръмп - Мелания ще бъде запомнена като най-красивата първа дама в историята на Америка. По време на 4-годишния мандат на своя съпруг Мелания показа изключителен стил, умело подбирайки визията и тоалетите си. 51-годишната бивша моделка бе неотлъчно до Доналд Тръмп по време на неговите изяви, издигайки до нови върхове титлата на първа дама на САЩ. Неслучайно тя бе определена като най-първата дама на Америка. За последната си поява тя бе подбрала елегантен черен костюм, носеше тъмни слънчеви очила, черни обувки на "Christian Louboutin" и черна чанта Бъркин на "Hermès" .

Самият Доналд Тръмп похвали своята съпруга в последната си изява като президент. "Нашата първа дама е много изящна и красива жена и така популярна сред хората, така популярна", каза той, преди да покани половинката си да се обърне към събралите се почитатели.

"За мен беше най-висока чест да бъда ваша първа дама. Благодаря за обичта и подкрепата. Ще бъдете в мислите и молитвите ми. Бог да ви благослови, Бог да благослови семействата ви и Бог да благослови тази красива страна", каза Мелания Тръмп

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !