Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

И Гена Трайкова аут от БТВ

отпечатай новината

22.01.2021 11:46 | Видян 1232 пъти

И Гена Трайкова аут от БТВ

Гена Трайкова - главният редактор на новините в бТВ, напусна телевизията.

Тя е заявила намерението си пред новото ръководство веднага след освобождаването на Венелин Петков в края на миналата година. Тръгва си сега, след като е уточнила и последните подробности с Антон Хекимян, новия директор на новините, актуалните предавания и спорта.  Отличеният с много награди продуцент на бТВ - Веселина Петракиева, поема поста главен редактор на "Би Ти Ви Новините", съобщиха от медията.

Искра Владимирова, която е дългогодишен изпълнителен продуцент на „Тази сутрин“, заема мястото на Валя Гиздарска като главен редактор на актуалните предавания.

“Работил съм с Веселина Петракиева и Искра Владимирова в продължение на дълги години и съм впечатлен от техния професионализъм, интегритет и всеотдайност дори в ситуации с най-големи предизвикателства. Убеден съм, че те са точните хора, които могат да поемат отговорност за новините и актуалните предавания и заедно ще продължим мисията на Би Ти Ви да предоставя най-висококачествената и обективна журналистика в страната. Благодарен съм на Гена Трайкова и Валя Гиздарска за значителния им принос към постиженията на нюзрума на бТВ като информационния източник с най-високо доверие, както и за многото успешни проекти, които реализирахме заедно като екип”, коментира Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в  "Би Ти Ви Медия груп".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !